https://bit.ly/3dkjETX
برج خنک کننده چیست؟
بهره برداری از نیروگاه های صنعتی با بسیاری از فرآیندهای تکنولوژیکی همراه است که برخی از آنها توسط تاسیسات حرارتی و سرمایشی انجام می شود. آنها برای تنظیم دمای رسانه های کاری و زیرساخت های ارتباطی در سیستم های CHP و NPP طراحی شده اند. قابل مشاهده ترین و پربارترین تاسیسات از این نوع برج خنک کننده است. برج خنک کننده چیست؟ در یک مفهوم کلی، این یک سازه برجی است که در داخل آن فرآیندهای ریزاقلیمی پردازش محیط های مختلف با هدایت هوای اتمسفر انجام می شود. در عمل انواع مختلفی از این طرح وجود دارد که هم از نظر طراحی فنی و هم از نظر عملکرد متفاوت است.
طراحی برج خنک کننده:
رایج ترین سازه برج خنک کننده که اغلب بر روی پایه بتن مسلح به شکل مخروط ساخته می شود. بلوک های کاربردی اجباری در داخل قرار می گیرند. یک سیستم تامین آب، یک آب پاش، یک حوضچه و شیرهای خاموش و کنترل مربوطه همه و همه در داخل برج خنک کننده نصب می گردند. برج خنک کننده کلاسیک، می تواند نه تنها آب به عنوان منبع کار واحد نیرو، بلکه همچنین مایعات فنی با سلول های سوختی را نیز خنک سازی کند. محیط نفوذ فعال هوای بیرون است که برای ورود آن در قسمت پایین (پای) سازه منافذی در نظر گرفته شده است. از طریق مجاری تهویه، توده هوا بالا می رود و به لطف کشش طبیعی یا مکانیکی، مایعات مورد نظر در مخازن برج خنک کن را خنک می کند.
مزایا و معایب یک برج خنک کننده
از جمله مزایای سازه های برج می توان به عدم وجود مصرف کننده برق اشاره کرد. یعنی سیستم های عملکردی و واحد نیازی به منبع تغذیه خاصی ندارند و به طور مستقل عمل می کنند. در اجرای دستگاه هواگیر برج خنک کننده که اصل عملکرد آن بر اساس جایگزینی طبیعی هوای گرم با هوای سرد است نیز بر این امر تاکید شده است. با این حال، اجرای سیستم های تهویه و خنک کننده ممکن است متفاوت باشد. اگر در مورد کاستی های برج خنک کننده صحبت کنیم، هزینه بالای ساخت و پتانسیل کم برای اثر خنک کننده به منصه ظهور خواهد رسید. علاوه بر این، در زمستان، اقدامات تعمیر و نگهداری ویژه برای محافظت از ارتباطات در برابر هیپوترمی مورد نیاز است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با برج خنک کننده به وب سایت سازآب مراجعه نمایید.